_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ett kvinnligt nätverk

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Vi möts. Vi umgås. Vi är.

Välkommen till en uppdaterad feelgoodvariant av dåtidens Fruntimmersförening.
Vi jobbar gränsöverskridande med kunskapsutbyte för att bidra till bidra till ett "greater good".
Vi tror att personliga möten är viktigare än sociala medier.

FRUNTIMMERSFIKA

Fika och umgås

Under vårterminen arrangerar vi fruntimmersfika en gång per månad på Kongelfs Gästgifveri mellan kl 12-14. Välkommen att umgås och fika! Gillar du att handarbeta?
Ta med ditt senaste projekt!

FRUNTIMMERS-AW

med inbjudna inspiratörer

Nytt för i år är att vi kommer arrangera after work fyra torsdagar under året. Just nu bokar vi inspiratörer och datum. Kanske vill du inspirera andra med din story?
Håll utik här och på facebook för mer information.

PÅ GÅNG I ÖVRIGT
Kolla i kalendern

Titt som tätt arrangerar vi enskilda kurser, workshops, föreläsningar, AW:s  och annat skoj. Vi berättar om det på vår officiella facebooksida och här i vårt kalendarium!

Bli medlem du också!

Tycker du om det vi gör? Här kan du hjälpa oss att bidra till ett "greater good" genom att skänka en slant till Fruntimmerföreningen Kongelfs arbete och aktiviteter.